Δεν το “Χ”άρηκε κανείς…

Ισοπαλία 1-1 στο ΑΕΚ - Άρης που δεν βολεύει κανένα...

Στο γρήγορο γκολ της ΑΕΚ με τον Ντόγκια “απάντησε” ο Άρης με την κεφαλιά του Ουρόσεβιτς και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 1-1 ΑΕΚ και Άρης κάτι που δεν άρεσε σε κανένα από τους δύο.

Γκολ από τα αποδυτήρια δέχθηκε ο Άρης αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντόγκια μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Βάνα και έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά. Ο Άρης έπρεπε να αντιδράσει και αυτό προσπάθησε να κάνει όχι όμως όπως θα ήθελε καθώς η πίεση που έβαλε δεν ήταν η αναμενόμενη με την ΑΕΚ να αμύνεται σωστά. Μια κεφαλιά του Ουρόσεβιτς προς το τέλος του ημιχρόνου, ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του Σπιλέφσκι που πήγαν στα αποδυτήρια ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ με 1-0!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Άρης προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός και στο 53΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη κεφαλιά του Γκομίς να περνά μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι του Πίριτς. Στο 61΄ο Βάνα κράτησε στον Άρη μέσα στο παιχνίδι αφού εξ επαφής έσωσε το σουτ του Μιλίσεβιτς. Στο 70΄ο Άρης ισοφάρισε με κεφαλιά του Ουρόσεβιτς μετά από κόρνερ και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το παιχνίδι πήρε ένα γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 1-1!

 

Κίτρινες: Γκαρσία / Μουσούντα, Καζού, Μάτισικ, Γιαγκό

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια, Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Σάντος, Ρομπέρζ, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Σολ, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Γκάμα, Καπτούμ, Ντάνι, Ναούμ, Μάμας.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα(46΄Μάτισικ), Μπένγκστον, Γκομίς(81΄Μπράουν), Γιαγκό, Νίκολιτς(89΄Σουμάνσκι), Σάβο, Ζόκε, Σεμέδο(64΄Σανέ), Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Μάτισικ, Σανέ, Σουμάνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy