Όγδοος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου ο Τράικοβιτς

Στην όγδοη θέση του κόσμου ο Μίλαν Τράικοβιτς!

Ο πρωταθλητής μας στο μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου στη Γλασκώβη πήρε την όγδοη θέση στα 60 μέτρα με εμπόδια με χρόνο 7.59.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Αμερικανός, Χόλογουεϊ με χρόνο 7.29 το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων. Στη δεύτερη θέση ο Ιταλός, Σιμονέλι με 7.43 και τον Γάλλο, Καού-Ματέι στην τρίτη θέση με 7.47.

Τα πράγματα μπορούσαν να ήταν ακόμη καλύτερα για τον Κύπριο αθλητή, που χτύπησε στο πρώτο εμπόδιο και έχασε κάπως τον ρυθμό του.

Όπως και να έχει είναι μια εκπληκτική παρουσία από τον Τράικοβιτς που προηγουμένως στον ημιτελικό είχε κάνει 7.53 που είναι η καλύτερη επίδοσή του για το 2024 και η τρίτη καλύτερη της καριέρας του. Ήταν επίσης πολύ κοντά στο δικό του παγκύπριο ρεκόρ, 7.51 που είχε κάνει το 2018 στο Μπέρμιγχαμ.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο τρίτος τελικός στην καριέρα του Μίλαν Τράικοβιτς σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου. Η πρώτη ήταν στο Μπέρμιγχαμ το 2018, όταν ακυρώθηκε στον τελικό σε μια χρονιά που ήταν το φαβορί για το χρυσό, ενώ το 2022 στο Βελιγράδι πήρε την έβδομη θέση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy