Κατσαντώνης…

Μια ντουζίνα γκολ από τον Κύπριο επιθετικό της Καρμιώτισσας και έπεται και συνέχεια

Ο Κύπριος επιθετικός της Καρμιώτισσας αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας αφού έφτασε μέχρι στιγμής τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Χθες(2/3) στην ανατροπή νίκη της Καρμιώτισσας ο Κατσαντώνης έκανε και το πρώτο του χατ τικ και δικαιωματικά ήταν ο MVP του αγώνα. Με τα τρία γκολ έφτασε λοιπόν τα 12 και είναι ο πρώτος σκόρερ του δεύτερου γκρουπ μέχρι στιγμής, ενώ έπεται και συνέχεια. Είναι μόλις δύο γκολ πίσω από τον Σολ της ΑΕΚ που έχει 14 και μόλις ένα από τον Ζάιρο της Πάφου που έχει 13. Εντός των ημερών θα έχουμε και κλήση Εθνικής… καιρός είναι να ανταμειφθεί!

Στην Καρμιώτισσα πλέον θα ψάξουν τη φόρμουλα για να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν εκτός αν προκύψει μια καλή ευκαιρία για εξωτερικό ή σε άλλη ομάδα.

Για να δούμε αν θα έχουμε μεταγραφικό σήριαλ το Καλοκαίρι. Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και στη δουλειά του το σκοράρισμα για να σώθεί και μαθηματικά η Καρμιώτισσα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy