Τι ανέφερε ο Γαρπόζης

Δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΛ μετά τη σημερινή νίκη επί της ΑΕΖ

Παρακολουθείστε τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης μετά τη σημερινή(24/2) νίκη επί της ΑΕΖ με 2-1.

Αρχικά: “Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και πάλι χωρίς λόγο δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχει πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου γιατί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Εδώ και ένα μήνα δεν πήραν ρεπό, τώρα θα τους δώσω δύο μέρες γιατί πρώτα πρέπει να ξεκουραστεί το μυαλό. Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με ζήλο”.

Αν είναι δύσκολο να βρουν κίνητρα: “Δεν είναι θέμα κίνητρου. Είναι η πρώτη βδομάδα που θα έχουμε μέρες να δουλέψουμε. Είναι πολύ πειθαρχημένοι οι παίκτες και σήμερα δεν τα παράτησαν ούτε λεπτό.

Για τον Θέμη: “Είναι ένα παιδί που τον είχαμε ψηλά στη λίστα. Σήμερα του δώσαμε περισσότερα λεπτά, εμάς δεν μας εκπλήττει τον ξέρουμε. Θα πάρει χρόνο όπως και άλλα παιδιά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσει η δομή της ομάδας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy