Λύγισε ο Άρης στο ΓΣΠ…

Ο ΑΠΟΕΛ με τον Ντογκαλά πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, ενώ ο Μπέλετς δεν επέτρεψε γκολ για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Ντογκαλά και Μπέλετς συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Άρης να ηττηθεί στο ντέρμπι των προτωπόρων στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ με 1-0. Ο πρώτος σκόραρε το μοναδικό γκολ, ενώ ο δεύτερος όποτε χρειάστηκε απέκρουσε τις απειλές των ποδοσφαιριστών του Άρη!

Ένα ημίχρονο με πολύ καλό ρυθμό και τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία στην αρχή του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου ο Άρης έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Στρούτσκι να αποχωρεί και να μπαίνει ο Νίκολιτς στη θέση του, ενώ στο 21΄ ο Ντογκαλά έφυγε πίσω από την άμυνα του Άρη και έκανε το 1-0. Ο Άρης έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε χάνοντας ευκαιρίες με το σουτ του Μαγιαμπέλα που απέκρουσε ο Μπέλετς, ενώ το αποκορύφωμα ήταν στο 44΄με τον Νίκολιτς να μην μπορεί να πλασάρει τον Μπέλετς που έσωσε και πάλι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε εν μέσω αψιμαχιών, που είχαν αποτέλεσμα να δοθούν κάρτες.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και πήγε μέχρι το 80΄ το παιχνίδι με τον Άρη να προσπαθεί να ισοφαρίσει αλλά ο ΑΠΟΕΛ να κρατά με σχετική ευκολία το υπέρ του προβάδισμα. Καλύτερη στιγμή το πλασέ του Μπένγκστον που απέκρουσε και πάλι ο Μπέλετς λίγο μετά το 60΄. Οι μονομαχίες ήταν πολλές και το παιχνίδι αρκετά δυνατό χωρίς να υπάρχουν οι ξεκάθαρες ευκαιρίες. Το παιχνίδι μπήκε στο 90΄με τον διαιτητή να βάζει 8 λεπτά καθυστερήσεων και τον Άρη να κάνει την ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση.

Τελικά εν άλλαξε κάτι με τον Άρη να δέχεται την ήττα, ενώ είχαμε και αποβολή του Ουρόσεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ΑΠΟΕΛ πλέον είναι μόνο στην κορυφή σπάζοντας το αήττητο σερί του Άρη κερδίζοντας με 1-0!

 

Κίτρινες: Πέτροβιτς, Μαρκίνιος, Ντογκαλά / Καζού, Μουσούντα, Κακόριν, Σουμάνσκι

Κόκκινες: Χριστοδούλου / Ουρόσεβιτς(2η κίτρινη κάρτα)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Ζέφτε, Βιγιαφάνιες, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καραμανώλης, Εφραίμ, Γουίλσον, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Σατσιάς, Τομανέ, Πολυκάρπου, Σαρφό, Μεχρί, Δώνης.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσουντά, Μπένγκτσον(81΄Σουμάνσκι), Κακόριν, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(81΄Σεμέδο), Στρούσκι(11′ Νίκολιτς), Ζόκε, Μοντνόρ(61΄Γκομίς), Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μόργκαν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Γκομίς, Μάτισικ, Σανέ, Νίκολιτς, Μπρόρσον, Σεμέδο, Σουμάνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy