Τρομακτική Άρσεναλ, πήρε εκδίκηση από τη Γουέστ Χαμ με εξάρα!

Ιστορικός διασυρμός (0-6) της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από την εκπληκτική Άρσεναλ, που πήρε εκδίκηση για την ήττα της πριν 1,5 μήνα! Στο -2 από τη Λίβερπουλ η ομάδα του Αρτέτα.

Η Αρσεναλ είναι αποφασισμένη φέτος να διεκδικήσει έως το τέλος τον τίτλο και το απέδειξε σήμερα στο ντέρμπι του Λονδίνου, σαρώνοντας με 6-0 τη Γουέστ Χαμ μέσα στο «London Stadium», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα ήταν καταιγιστική, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες του Ντέβιντ Μόιες και «καθάρισε» το ματς από το Α’ μέρος, όταν και προηγήθηκε με 4-0, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά!

Μάλιστα αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων αποχώρησαν μαζικά από τις κερκίδες στο ημίχρονο, μην αντέχοντας να δουν τη συνέχεια της αναμέτρησης, και… είχαν δίκιο, αφού τα «σφυριά» δέχτηκαν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη, σε μια ταπεινωτική ημέρα για την ιστορία τους.

Με την εντυπωσιακή αυτή νίκη οι «κανονιέρηδες» πλησίασαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy