Η ισοπαλία που αφήνει πικρία στην ΑΕΛ(video)

Δηλώσεις από Γαρπόζη και Μακρή

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αποψινό(11/2) παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Γαρπόζης και ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μακρής εξέφρασαν την απογοήτευση τους και την πικρία τους για το αποτέλεσμα, αφού όπως ανέφεραν μπορούσαν να κερδίσουν.

Γαρπόζης: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, μετά ο ΑΠΟΕΛ μας πίεσε δεν κινδυνέψαμε όμως ιδιαίτερα. Γενικά από το αποτέλεσμα είμαστε απογοητευμένοι, στόχος μας ήταν οι 3 βαθμοί. Οι ποδοσφαιριστές θα δείχνουν καλύτερη διάθεση σε κάθε αγωνιστική, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο σήμερα που ήταν στο πλευρό μας”.

Μακρής: “Πήραμε μία ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην πρώτη θέση. Νιώθουμε πιρκή γεύση, δείξαμε ότι έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε. Είχαμε ψυχή, αυτό το ματς θα μας δώσει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο κόσμος να πιστέψει σε εμάς, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς Κυπέλλου. Είμαστε η ΑΕΛ και εδώ που είμαστε δεν μας αρμόζει. Έχουμε το αίσθημα ότι μπορούσαμε για το τρίποντο”

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy