Έχει μια πρόκληση μπροστά της η ΑΕΛ…

Οι "γαλαζοκίτρινοι" θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους...

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (11/02) η δράση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Στις 19:00, η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ». Οι “γαλαζοκίτρινοι” έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο και μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες, θέλουν να εκμεταλλευτούν, τόσο την έδρα, όσο και την ψυχολογία τους, παίρνοντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αν και  αδιάφορη η ΑΕΛ βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται στην ένατη θέση με 29 βαθμούς, μετά και την απόφαση του αθλητικού δικαστή για διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα κεκλεισμένων των θυρών, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τη ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, ο Γαρπόζης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μεντόζα, αλλά και των τραυματιών Ντέγοεστ και Μπάστο. Αμφίβολος παραμένει ο Μόρσεϊ.

Στις 17:00, η Δόξα υποδέχεται στο «Γλαύκος Κληρίδης» τη Νέα Σαλαμίνα, θέλοντας να… ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Με την σειρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την επιστροφή τους στα τρίποντα, προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές ήττες.

Το πρόγραμμα τη 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου

ΑΕΖ – Οθέλλος 3-3
Ομόνοια – Ανόρθωση 3-1

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου

Πάφος – Εθνικός Άχνας 4-3
Άρης – Καρμιώτισσα 3-0
ΑΕΚ – Απόλλωνας 1-2

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου

17:00 Δόξα  – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 2HD)
19:00 ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1HD)

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy