Αποθέωση Μανωλά από κόσμο και… Ιντσάγκι

Ο Κώστας Μανωλάς έκλεισε στη Σαλερνιτάνα έως το καλοκαίρι και οι φίλοι της ιταλικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στο «Αρέκι» το απόγευμα της Πέμπτης (8/02) για να τον αποθεώσουν και να τον καλωσορίσουν στον σύλλογο του Σαλέρνο.

Στο πλαίσιο της ανοικτής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας, έδωσαν το «παρών» χιλιάδες φίλαθλοι της Σαλερνιτάνα με τον ίδιο να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο και να τους χαιρετά χαρούμενος για την επιστροφή του στη Serie A μετά από δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα και ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Forza Salernitana”» ήταν τα πρώτα λόγια του Μανωλά κατά την άφιξή του στο Σαλέρνο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα εισπράξει 500.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα θα πληρωθεί μπόνους ύψους 200.000 εφόσον παραμείνει η ομάδα του στην Serie A.

Απ’ την πλευρά του ο Φιλίπο Ιντσάγκι δεν έκρυψε τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανωλά τονίζοντας: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή για τις θυσίες που έκαναν, το να πάρεις έναν τέτοιο παίκτη είναι πολύ σημαντικό.

Θα τον έβαζα αμέσως στον πάγκο μετά από τις ιατρικές εξετάσεις σε περίπτωση που είναι διαθέσιμος. Αν και θα παίξουμε με τετράδα στην άμυνα, θα δείτε τον Πιερότσι δεξιό μπακ και δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές στην άμυνα», τόνισε ο Ιντσάγκι, για να προσθέσει για τον Μανωλά:

«Μέχρι χθες όμως, ο Μανωλάς έκανε ατομικές προπονήσεις και θα χρειαστεί λίγη υπομονή αν και ξέρουμε πως δεν έχουμε μεγάλα χρονικά περιθώρια. Είμαι ευτυχισμένος από την άφιξή του, είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία και νιώθω την ενέργειά του. Θα μας δώσει δύναμη και πεποίθηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy