Θα “κλείνουν” οπαδούς στα αστυνομικά τμήματα ενώ αγωνίζονται οι ομάδες τους

Στάλθηκε σχετικό υπηρεσιακό μήνυμα στους αστυνομικούς διευθυντές των επαρχιών

Οσοι κατηγορούνται για υποθέσεις βίας στα γήπεδα, θα κρατούνται σε Αστυνομικούς Σταθμούς όταν αγωνίζονται οι ομάδες που υποστηρίζουν. Αυτό αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα Φιλελεύθερος σημειώνοντας πως η εντολή που δόθηκε από το Αρχηγείο είναι όπως γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες από πλευράς Αστυνομίας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι σχετικό υπηρεσιακό μήνυμα στάλθηκε προχθές σε όλους τους αστυνομικούς διευθυντές των επαρχιών από τον αρμόδιο Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας και με γραπτή οδηγία γίνεται λόγος για ανάγκη να υπάρξει εφαρμογή ομοιόμορφης στρατηγικής για την τήρηση των προνοιών της νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δίδεται η οδηγία ώστε η Αστυνομία να αιτείται προς τα Δικαστήρια όπως οι οπαδοί που κατηγορούνται για υποθέσεις που εμπίπτουν στον εν λόγω Νόμο, «όπως ο κατηγορούμενος, παρουσιάζεται και να παραμένει σε Αστυνομικό Σταθμό, για εύλογο χρονικό διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα ή εκδήλωσης που συμμετέχει η ομάδα του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy