Τραγικό κατάντημα… Από Φεβρουάριο μήνα ΑΕΛ και Απόλλωνας χωρίς στόχους, αναμένοντας μια απόφαση!

Τουλάχιστον ας γίνει η φετινή χρονιά παράδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες σεζόν

Είναι αξιολύπητο ή αν θέλετε αξιοθρήνητο το γεγονός να κρέμεται η διάκριση των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης μας από μια απόφαση που θα παρθεί τελικά την Πέμπτη(8/2) σε δικαστική αίθουσα.

Είναι το λιγότερο λυπηρό, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, να είναι σε αγωνία για να δουν το “τι μέλλει γενέσθαι” με την απόφαση που θα πάρει ο αθλητικός δικαστής. Και αυτά όλα γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε σωστό προγραμματισμό και άφησε, να με συγχωρούν οι φίλοι μου και των δύο ομάδων, τους φιλάθλους τους να ονειρεύονται πως να διοργανώσουν τις διακοπές τους από την 1 Φεβρουαρίου.

Είναι κατάντημα… στο καινούριο τους γήπεδο να πάιζουν αύριο, μεθαύριο με άδειες κερκίδες, αγώνες απλά για να γίνουν, χωρίς ενδιαφέρον. Δεν θα προχωρήσουμε άλλο σε αναλύσεις και στο τι έφταιξε, δεν είμαστε οι αρμόδιοι αλλά θα πρέπει αυτό να γίνει μάθημα για αποφυγή, έστω και την υστάτη. Δεν διαχωρίζουμαι τις δύο ομάδες, αν και η ΑΕΛ ήταν σε φάση νέας εποχής, ενώ ο Απόλλωνας είναι το παράδειγμα πως μπορεί μια ομάδα πρωταγωνίστρια να πέσει σε παρακμή.

Βέβαια αν η απόφαση θα είναι μηδενισμός και των δύο κάτι που το απευχόμαστε τότε… ζήτω που καήκαμε εδώ στη Λεμεσό!

Υ.Γ: Δώστε ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων Νέων, τουλάχιστον στους αγώνες των πλέι-οφ, του δεύτερου γκρουπ!!! Αν μη τι άλλο κάτι μπορεί να κερδηθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy