ΑΕΖ: Ούτε τώρα τα κατάφερε… και δέχθηκε βαριά ήττα!

Υπέκυψε στην ευστοχία του Εθνικού και έχασε με 4-1

Πολύ κακή η ΑΕΖ στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, αντί να αντιδράσει για να ισοφαρίσει το παιχνίδι όπου έχανε με 2-1, υπέκυψε στον Εθνικό, δέχθηκε άλλα δύο γκολ για να χάσει τον αγώνα με 4-1 και να παραμένει για ακόμα μια αγωνιστική μακριά από τη νίκη!

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Δασάκι με τρία γκολ, γρήγορο ρυθμό και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Η ΑΕΖ ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία του Σλόγκαρ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Παναγή για να έρθει το γκολ των γηπεδούχων με κεφαλιά του Ριστέφσκι και να μπει ο Εθνικός μπροστά στο σκορ. Με την πάροδο ενός 20λέπτου η ΑΕΖ ισοφάρισε όταν η εκτέλεση φάουλ του Κάστρο ξεγέλασε τον Παναγή που στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

Η ΑΕΖ δεν το χάρηκε πολύ αφού ένα πεντάλεπτο αργότερα ο Εθνικός πέρασε ξανά μπροστά το σκορ, όταν μετά από διώξιμο η μπάλα κόντραρε στον Μπίκερ και κατέληξε στα γωνιά του τερματοφύλακας της. Παρά τις όποιες προσπάθειες και ευκαιρίες με Χατζηβασίλη, και Ντιγινί για δεύτερο γκολ και με την παρέλευση των λεπτών καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό να προηγείται με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά και μέχρι το 70΄είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες και ανάμεσα τους ένα γκολ με τον Μπίκερ. Πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ για την ΑΕΖ που προσπαθούσε αλλά δεν έδειξε μέχρι εκείνο το σημείο να απειλήσει. Στο 77΄ ο Μάριος Ηλία έκανε τέσσερα τα γκολ του Εθνικού που πλέον «αγκάλιασε» τη νίκη. Τα επόμενα λεπτά αλλά και αυτά των καθυστερήσεων ήταν διαδικαστικά με το σκορ να μην αλλάζει και τον Εθνικό να πάιρνει τη νίκη και να φτάνει στους 24 βαθμούς, ενώ η ΑΕΖ παρέμεινε με την ήττα της στους 14 βαθμούς.

 

Κίτρινες: Σπιρόφσκι, Ριστέφσκι / Αντωνίου Ε., Γιαντάλ

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Λίπσκι, Λομοτέι, Μπίκερ, Ιωάννου Π., Στυλιανού Μ. (37′ Περατικός), Καμπρέρα, Ηλία Μ., Ντράζιτς.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Ηλία Κ., Πεχλιβάνης, Μεσκίτα, Νικολάου Θ., Αρτυματάς, Μπέκερ, Ιωαννίδης, Χριστοφή, Αγγελόπουλος.

 

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής(76΄Χρίστου), Γιαντάλ, Αντωνίου Ε., Σλόγκαρ, Κάστρο(58΄Ταβάρες), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης(75΄Σιφναίος), Ρουίζ, Ντιγκινί(85΄Βάλντι), Σάμπο(58΄Σαρφό)

Στον πάγκο: Στυλιανού Ν., Μπέκερ, Αντωνίου Κ., Σαρφό, Χριστοφή Α., Ματόνγκο, Ελευθερίου, Σιφναίος, Χρίστου, Ταβάρες, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy