Ούτε τώρα… Η “κατάρα”του ‘ΑΛΦΑΜΕΓΑ” συνεχίζεται!!!

Εκεί που ο Απόλλωνας πίεζε για την ολική ανατροπή ήρθε το γκολ της Ομόνοιας που πήρε τη νίκη με 1-2

Δεν κατάφερε ο Απόλλωνας να κάνει την ολική ανατροπή και να ξορκίσει την κατάρα της έδρας και των αποτυχημένων αποτελεσμάτων αφού εκεί που ήθελε το γκολ της νίκης ήρθε το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας και όλα τέλειωσαν. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο!

Μέσα στο πρώτο εξάλεπτο του αγώνα η Ομόνοια απείλησε τρεις φορές και σκόραρε μετά από στημένο κόρνερ και παιδαριώδες λάθος στη μικρή περιοχή του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι πλέον ήταν αναγκασμένοι να επιτεθούν και να προσπαθήσουν για την ισοφάριση, κάτι που έγινε με τον Μπακένγκα στο 15λεπτο του αγώνα αλλά το σουτ πέρασε έξω από την εστία του Φαμπιάνο! Στο 28΄οι «γαλάζιοι» έχασαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία αφού ο Φαμπιάνο νίκησε τον Βαλμπουενά σε εκτέλεση πέναλτι.

Αν μη τι άλλο ο Φαμπιάνο διόρθωσε το δικό του λάθος με λανθασμένη έξοδο και κτύπημα στον Μάρκες. Τρεις τελικές προσπάθειες για το Απόλλωνα μετά το μισάωρο με τη μπάλα να μην μπαίνει στα δίκτυα και το άγχος να αυξάνεται στους γηπεδούχους, που είχαν διάθεση και προσπαθούσαν με διαφορετικούς τόπους να απειλήσουν, όμως έλειπε αυτό το κάτι. Ένα απευθείας φάουλ του Μπέζους για την Ομόνοια στο 44΄πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι του Δημητρίου, ενώ τρία ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να είναι πίσω στο σκορ με 0-1 από την Ομόνοια!

Αφού πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας βρήκε και πάλι πατήματα και είχε δύο ευκαιρίες με τον Νταρίκουα αλλά και τον Μάρκες που τα σουτ τους ήταν άστοχα, ενώ ο κόσμος προσπαθούσε να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Απόλλωνα να επιτίθεται να χάνει ευκαιρίες, με την Ομονοια να βγαίνει στην επίθεση και να γίνεται επικίνδυνη με τα κενά που έμεναν στην άμυνα των γηπεδούχων.

Τα λεπτά κυλούσαν και δεν ερχόταν γκολ για τον Απόλλωνα, όμως στο 86΄ο Σαγκάλ με άψογη κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Σάντος έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο κλασσικές ευκαιρίες και ένα γκολ που ήταν οφσάιντ και ακυρώθηκε. Τελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Ομόνοια στην πρώτη της τελική πέτυχε το νικητήριο γκολ με συρτό σουτ του Σιμπριάνο και πήρε μια πολύτιμη νίκη! Ο Απόλλωνας για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα των οκτώ συνεχόμενων αρνητικών αποτελέσματων εντός έδρας!

 

 

Κίτρινες: Σάντος / Λέζιακς, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος

Απόλλων: Δημητρίου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς(58΄Πέρετζ), Μαλεκκίδης, Χάμπος(84΄Κμέρτσικ), Αρτεάν, Νταρίκουα, Βαλμπουενά, Μάρκες, Κολ(71΄Σάντος), Μπαγκέγκα(71΄Σαγκάλ)

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοΐζου, Άδωνη, Πέρετζ, Κρμέντσικ, Σάντος, Σαγκάλ, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Παναγιώτου.

 

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Στεπίνσκι, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Σιπριάνο, Κασάμα, Μπάκιτς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή, Αμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy