Επιστροφή στις νίκες με ονειρικό ντεμπούτο Μίντσεφ!

Ίσως η καλύετερη εμφάνιση της ΑΕΛ και σχετικά εύκολη νίκη με 3-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Πολύ καλή η ΑΕΛ στον σημερινό(1/2) αγώνα πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με  κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και μετά από καιρό επέστρεψε στις νίκες. Ντεμπούτο με δύο πανέμορφες κεφαλιές από τον Μίντσεφ και τον αρχηγό Μεντόγιεβιτς να βρίσκει δίκτυα, έφεραν τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα απλά να μειώνει σε 2-1 με τον Φερνάντεζ.

Τρία γκολ και δύο χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα 22 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν το θέαμα που είδαμε. Η ΑΕΛ αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο με τις δύο ευκαιρίες της Νέας Σαλαμίνας στα αρχικά στάδια του αγώνα, με δύο όμορφα γκολ του Μεντόγιεβιτς και του Μίντσεφ πήρε προβάδισμα με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Φερνάντεζ, για να έρθει ο Βούλγαρος επιθετικός της ΑΕΛ με δεύτερο προσωπικό γκολ και πάλι με κεφαλιά να κάνει το 3-1.

Το ημίχρονο Με τα έξι λεπτά καθυστερήσεων του έκλεισε με χαμένη ευκαιρία του Παπαφώτη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανέστης αγωνιζόταν με δεμένο κεφάλι λόγω μιας σύγκρουσης που είχε και κτύπημα που δέχθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70΄ η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε τα ηνία του αγώνα έχοντας τέσσερις καλές προϋποθέσεις για να αυξήσει τα γκολ της, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μόρσει. Πολύ καλή η ΑΕΛ που ίσως να κάνει και το καλύτερο της φετινό παιχνίδι με τον Γαρπόζη να δίνει άλλο αέρα στην ομάδα! Στο 82ο λεπτό ο Μίντσεφ έγινε αλλαγή και δέχθηκε το χειροκρότημα από τους φίλους της ΑΕΛ. Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ να πανηγυρίζει τη νίκη και τους Γαρπόζη που ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο, αλλά και τους Ανέστη, Μίντσεφ να κάνουν ποδαρικό με το δεξί!

 

Κίτρινες: Φραντζής / Βίκτωρος, Μπεχαράνο, Ντιακιτέ

ΑΕΛ: Ανέστη, Φραντζής(46′ Τσούκα), Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτης, Μεντόζα(78΄Κα), Φιλίποβιτς, Μόρσει(78΄Γερολέμου), Μίντσεφ(82΄Μεραχίνο), Ντε Λούκας, Μακρής(89΄Ανδρέου), Τζάλμα.

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Αντρέου, Μπεραχίνο, Σέρνιτς, Μορέιρα, Σιλβέστρος, Τσουκα, Κολιάς, Νεοφύτου, Γερολέμου, Κα, Γενεθλίου.

 

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου (46′ Κονατέ), Ναρσίνγκ, Μιγκελίτο, Φερνάντεθ, Μπεχαράνο, Φράγκος (46′ Ντουρμισάι), Λέουκο, Γιάνγκα, Βίκτωρος (46′ Κατσικάς), Ντιακιτέ.

Στον πάγκο: Κίσσας, Καλανίδης, Κατσικάς, Κονατέ, Ντουρμισάι, Κουσμάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Κατσιάρης, Κορομά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy