Πέρασε εύκολο απόγευμα με εξάρα στον Εθνικό…

Άνετη επικράτηση του Άρη που με 6-2 πήρε την εκτός έδρας νίκη και ανέβηκε στους 44 βαθμούς και στη 2η θέση της βαθμολογίας

Με συνοπτικές ιαδικασίες ο Άρης πέρασε από το Δασάκι επικρατώντας του Εθνικού με 6-2 και ανέβηκε μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, τέσσερις μόλις από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ. Μπένγστον, Γκομίς, Μοντνόρ, Σεμέδο, Σπόλιαριτς και Σάβο πέτυχαν τα γκολ της “Ελαφράς ταχιαρχίας”

Παιχνίδι για ένα το πρώτο ημίχρονο καθώς ο Άρης ήταν κυρίαρχος και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0. Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Μπένγκστον έβαλε μπροστά τους «πράσινους» που εν συνεχεία έλεγξαν πλήρως το παιχνίδι. Λίγο πριν το πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Γκομίς έφυγε μόνος στην περιοχή του Εθνικού, ανατράπηκε και αφού επέμβηκε το VAR καταλογίστηκε πέναλτι με τον ίδιο να ευστοχεί και να κάνει το 2-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε με το ημίχρονο αφού παρήλθαν και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων να ολοκληρωθεί με τον Άρη μπροστά στο σκορ με 0-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε με άλλα δύο γκολ με Μοντνόρ και τον νεοφερμένο Σεμέδο που άνοιξε λογαριασμό. Ο Εθνικός μη έχοντας κάτι να χάσει μέσα σε ένα δεκάλεπτο από το 70΄ μέχρι και το 80΄ πέτυχε δύο γκολ με τους Μεσκίντα και Ντε Οριόντο για να μειώσει σε 2-4. Στο 85ο λεπτό ο Ματίας Σπόλιαριτς με πέναλτι διαμόρφωσε το 5-2, για να έρθει ο Σάβο στο 89΄για να πετύχει το έκτο γκολ, με τον Άρη να παίρνει ακόμα μια νίκη την πέμπτη σερί μαζί με τον αγώνα Κυπέλλου!

 

Κίτρινες: Ηλία Μ., Περατικός, Ντε Οριόντο / Μπένγκστον, Μοντνόρ,

 

Εθνικός: Παναγή, Σπιρόφσκι, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Μπίκερ, Μπέκερ, Στυλιανού, Ηλία Μ., Χριστοφή.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Μάρκοβιτς, Ριστέφσκι, Ηλία Κ., Μεσκίντα, Νικολάου, Ιωαννίδης, Περδίος, Αγγελόπουλος.

 

Άρης: Βανά, Μουσούντα, Μπένγκτσον(69΄Σάβο), Μπράουν, Δημητρίου, Γκομίς(70΄Σπόλιαριτς), Μπρόρσον, Σόκε, Μοντνόρ(62΄Αμπουμπακάρ), Σεμέδο(69΄Κακόριν), Ουρόσεβιτς(63΄Μάτισικ)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Κακόριν, Σπόλιαριτς, Λουκουμπάρ , Μάτισικ, Σάβο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy