Με Μουργκ και Ντεσπόντοφ η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, που εφόσον έχει νικητή, μπορεί να έχει μόνο μια ομάδα στην κορυφή. Σε ενδεχόμενο ισόπαλου αποτελέσματος, τότε η πρώτη θέση θα μοιράζεται τόσο από τους δυο «μονομάχους» του σημερινού ματς, αλλά και από την ΑΕΚ, που νωρίτερα επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αλλάζει κανένα πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Βόλο.

Ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από την εστία, με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Kουλιεράκη και Μπάμπα. Στα χαφ οι Μεϊτέ και Οζντόεφ, ενώ πιο μπροστά τους κινούταν ο Μουργκ. Στο δεξί «φτερό» ο Ντεσπόντοφ, στο αριστερό ο Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Kουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.

Έμειναν στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy