Οδυνηρή ισοπαλία για Απόλλωνα, καλός βαθμός για ΑΕΖ

Το σκορ αδικεί περισσότυερο τον Απόλλωνα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες

Έγινε η προσπάθεια από τον Απόλλωνα και συνεχίστηκε και όταν έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές αλλά το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο έδαφος για την εξάδα, στοίχισε και αποβολή του Λέουβενμπεργκ. Από την πλευρά της η ΑΕΖ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά και πάλι πήρε τον πολύτιμο βαθμό κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι!

Ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο από ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ, με τον Απόλλωνα να έχει τη “μερίδα του λέοντος”. Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για την ΑΕΖ, όμως ο Απόλλωνας ανέλαβε την πρωτοβουλία, έκλεισε κατά διαστήματα στην περιοχή τους, τους φιλοξενούμενους και προσπαθούσε να απειλήσει με τη μπάλα αλλά και τον Μιλοσάβλεβιτς να μην του κάνουν το χατίρι. Η ΑΕΖ με το δικό της γρήγορο παιχνίδι αντεπιθέσεων έβγαινε μπροστά και απειλούσε σοβαρά και αυτή την εστία του Λέουβενμπεργκ, που είχε κι αυτός τις δικές του επεμβάσεις.

Με ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα μετά από ένα εννιάλεπτο στην επανάληψη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Λέουβενμπέργκ ανέκοψε αντικανονικά τον Χατζηβασίλη που έφευγε μόνος και έτσι οι “γαλάζιοι” πλέον ήταν υποχρεωμένοι να παίξουν με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρά το μειονέκτημα του ο Απόλλωνας έχασε ένα τετράλεπτο μετά μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπακένγκα να φεύγει μόλις έξω.

Η κούραση από την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ήταν εμφανής, ενώ η ΑΕΖ έψαχνε την ευκαιρία να “κτυπήσει” και να πάρει αυτή τη νίκη. Ο αγώνας ‘ηταν σε κομβικό σημείο και όποιος σκόραρε θα του έμενε το γκολ. Ένα σουτ του Σαγκάλ απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Οκτώ τα λεπτά καθυστερήσεων με την αγωνία να είναι στα ύψη. Ένα απευθείας φάουλ του Χάμπου και πάλι ο πορτιέρο της ΑΕΖ έσωσε την ομάδα του.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 0-0, που δεν βρίσκει ευχαριστημένους περισσότερο τους “γαλάζιου” που κάνουν προσπάθεια για την εξάδα.

 

Κίτρινες: Μαλεκκίδης / Σαρφό, Ρέινολντς, Χρίστου

Κόκκινες: Λέουβενμπεργκ

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σίελβικ, Μαλεκκίδης(82΄Γιούρσεβιτς), Χάμπος, Αρτεάν, Βαλμπουενά(83΄Ποντικός), Φιλιώτης(56΄Δημητρίου), Μάρκες, Κολ(74΄Πέρετζ), Μπακένγκα(74΄Σαγκάλ).

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ, Σαγκάλ, Ποντικός, Γιούρσεβιτς, Σοφοκλέους.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου Ε., Σαρφό(63΄Σαμπό), Σλόγκαρ(84΄Γιουσούφ), Κάστρο, Ματόνγκο(84΄Ιωσηφίδης), Ρέινολντς(63΄Χρίστου), Ρουίζ, Κλε(52΄Χατζηβασίλης)

Στον πάγκο: Στυλιανού, Αντωνίου Χ., Αντωνίου Κ., Χριστοφή, Ντιομαντέ, Ελευθερίου, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Σάμπο, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy