Ήττα πάλι για Καρμιώτισσα και ξανά στα ίδια…

Με 3-1 έχασε από την ΑΕΚ εντός έδρας

Άλλη μια ήττα για την Καρμιώτισσα που την αφήνει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Πάλι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ μετά το γκολ του Λόπες και παρόλο που ισοφάρισε με Θεοδώρου δέχθηκε άλλα δύο γκολ με αποτέλεσμα να χάσει με 3-1.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πήραν την κατοχή, πίεσαν δημιούργησαν ευκαιρίες και σε μια ωραία φάση που δημιούργησαν λίγο μετά το πρώτο μισάωρο ο Ράφα Λόπες με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Η Καρμιώτισσα ήταν υποχρεωμ΄νη να αντιδράσει και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετάσαπό γέμισμα στην περιοχή ο Κατσαντώνης βρήκε υπέροχα τον Θεοδώρου που έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το ημίχρονο να λήγει στο 1-1.

Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του δευτέρου ημιχρόνου η Καρμιώτισσα δέχθηκε το δεύτερο γκολ από τον Φαράζ μετά από μια άτυχη κόντρα που έγινε με τη μπάλα να ξεγελά τον Άντος. Είχε κάποιες ευκαιρίες η Καρμιώτισσα που ξεκίνησε και πάλι να βγαίνει στην επίθεση με κυριότερη του Κατσαντώνη με τον αγώνα να μπάινει στα τελευταία του λεπτά. Τελικά η ΑΕΚ ήταν αυτή που σκόραρε τρίτο γκολ με τον Τρισκόφσκι και τα πάντα πλέον είχαν τελειώσει. Μετά τα τέσσερα λεπτά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να κερδίζει με 3-1 την Καρμιώτισσα.

 

 

Κίτρινες: Ντούμπια / Σάντσες

Καρμιώτισσα: Άντος, Ντούμπια, Νεοφύτου, Θεοδώρου(75΄Ματθαίου), Χριστοφόρου(88΄Χαραλαμπους), Αγγελή, Μπεν Σαλάμ(46΄Ρόσι), Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Σουκ(70΄Ψύχας), Πάβλοβετς.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Βιολάρης, Μιχαήλ, Ρόσι, Χαραλάμπους, Ματθαίου, Ψύχας.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονγκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Τόνγκια, Φαράζ, Λόπες, Μιλίσεβιτς, Γκάμα, Σάντσες, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Ερέριν, Τούμπας, Κάσας, Σολ, Τρισκόφσκι, Γκαρθία, Καπτούμ, Σάντος, Ρομπέρζ, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy