Δύσκολη νίκη… και πρόκριση

Του Εθνικού Άχνας επικράτησε στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου ο Άρης με 2-1 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στους "8" του επόμενου γύρου

Δύσκολη νίκη αλλά συνάμα και πρόκριση πήρε ο Άρης κόντρα στον Εθνικό Άχνας με 2-1 στο Δασάκι.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνακαι κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με γκολ των Μοντνόρ και Νίκολιτς στο πρώτο 15λεπτο. Ο Εθνικός ανέβασε απόδοση και μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Χριστοφή σε 1-2.

Παρά τις όποιες προσπαθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους με τον Άρη να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου. Ο Άρης αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και με τανέα αποκτήματα του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, Σεμέδο, Μάτισικ και Αμπουμπακάρ.

Κίτρινες: / Αμπουμπακάρ

Εθνικός: Μάρκοβιτς, Ντε Ιριόντο, Περατικός (46′ Στυλιανού), Λίπσκι, Λομοτέι, Νικολάου (73′ Μπέκερ), Ιωάννου (89′ Μπίκερ), Αρτυματάς, Καμπρέρα, Ηλία (65′ Ντράζιτς) Χριστοφή (65′ Ιωαννίδης)

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Παναγή, Σπιρόφσκι, Πεχλιβάνης, Μπίκερ, Μπέκερ, Στυλιανού, Ιωαννίδης, Περδίος, Ντράζιτς.

Άρης: Ζάντρο, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Λουκουμπάρ (36′ Δημητρίου), Μάτισικ (68′ Ουρόσεβιτς), Σανέ (36′ Μουσούντα), Σάβο, Νίκολιτς (68′ Γκομίς), Μπρόρσον, Μοντνόρ, Σεμέδο (56′ Μπένγκτσον)

Στον πάγκο: Βανά, Σωφρονίου, Μουσούντα, Μπένγκτσον, Κακόριν, Δημητρίου, Γκομίς, Σόκε, Ουρόσεβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy