Συγγενής του καταζητούμενου ο 22χρονος που αφέθηκε ελεύθερος για την κροτίδα

ε εξηγήσεις προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, αναφορικά με τον 22χρονο που συνελήφθη για τη ρίψη κροτίδας στο «Αμμόχωστος» και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον κ. Χρίστο Ανδρέου, η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και αφορά το πρόσωπο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση είναι η σωστή.   

«Είχαμε λάβει μια πληροφορία και είχαμε προχωρήσει στη σύλληψή του. Είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης δύο ημερών. Ο ύποπτος είχε προβάλει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι καθηκόντως διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται.»

Όπως ανέφερε ο κύριος Ανδρέου, πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς, «στενό συγγενικό του πρόσωπο, φαίνεται να υπάρχουν υποψίες ότι είναι το πρόσωπο αυτό, υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες».

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με σκοπό την εξασφάλιση μαρτυρίας που θα οδηγήσει στο πρόσωπο που πραγματικά εμπλέκεται.

Alphanews.live

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy