Λιάσος Λουκά: “Το αποτέλεσμα με Ομόνοια κρίνεται δίκαιο – Αν παραμείνει η ΑΕΖ είναι σαν να παίρνει πρωτάθλημα”

Σημεερινές(22/1) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΖ

Ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Τι ανέφερε:

Για το αποτέλεσμα με την Ομόνοια: «Κινδυνεύσαμε από στατικές φάσεις, καταφέραμε να πάμε σωστά στη μετάβαση, αλλά δεν κάναμε σωστές επιλογές. Η Ομόνοια είχε την κατοχή, προσπαθούσε με σέντρες και μακρινά σουτ, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η παρουσία μας. Δούλεψαν πολύ οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, βλέπω προσπάθεια από την ΑΕΖ, άλλωστε φάνηκε και στην παρουσία μας κόντρα στην ΑΕΚ που ήμασταν επικίνδυνοι ως ομάδα. Η Ομόνοια είναι εξαιρετική ομάδα, με ποδοσφαιριστές ποιότητας που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι και καταφέραμε να «κλείσουμε» τους χώρους. Δεν πήραμε άριστα στη τελική προσπάθεια, διότι είχαμε αρκετή ταχύτητα, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο».

Για την πειθαρχία της ΑΕΖ και τις αλλαγές: «Πολλές αλλαγές προσώπων και θέσεων, αλλάξαμε αρκετούς παίκτες στην αριστερή πλευρά, γενικότερα φεύγαμε γρήγορα στο ανοικτό γήπεδο. Η ΑΕΖ πήρε βαθμό κόντρα στην Ομόνοια, όμως και στα προηγούμενα παιχνίδια αξίζαμε περισσότερα. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο είμαστε στο -5, έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ που έπρεπε να γίνουν, έτσι ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τη ψυχολογία του βαθμού: «Ήρθαμε έναν βαθμό πιο κοντά στη θέση που σε «κρατάει» στη πρώτη κατηγορία. Θα το «παλέψουμε», θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Αν παραμείνει η ΑΕΖ στην πρώτη κατηγορία, είναι σαν να παίρνει πρωτάθλημα. Η ομάδα δικαιούταν παραπάνω βαθμούς στα παιχνίδια της, βάσει απόδοσης του συνόλου. Υπάρχουν ακόμη 20 αγώνες και θα «παλέψουμε» ως ομάδα. Ο Κλε αγωνίστηκε, ήρθε και ο Έρικ που θέλει σωστή διαχείριση και ευελπιστούμε να μας βοηθήσουν».

Για την ενίσχυση της ΑΕΖ: «Περιμένουμε απαντήσεις για ενίσχυση. Ο παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις των μπακ. Είμαστε αισιοδόξοι ότι θα κλείσει παίκτης. Έγινε πολλή δουλειά από τη διοίκηση. Ήμασταν και λίγο άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις που θέλαμε να πάρουμε».

Για τον Ντελμίρο: «Ο Ντελμίρο ήρθε στην ομάδα μετά την προετοιμασία, τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του, ο άνθρωπος θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να πάει στη νέα του ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, διότι δεν θέλουμε κανέναν στην ομάδα με το ζόρι».

Για τον αγώνα με Απόλλωνα: «Τεράστια ομάδα με κόσμο και ποιότητα. Θα κάνουμε, ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα, θα αναλύσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Τα δυνατά σημεία τα ξέρουμε, άρα θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για το ματς. Ο Ντιγκινί χρειάζεται χρόνο, άρα δεν θα είναι στη διάθεση μας, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους».

Για το Απόλλων – ΑΕΛ: «Σε όποια κατάσταση και εάν είναι οι ομάδες, το ντέρμπι παραμένει ίδιο, σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να γίνουν. Οι ομάδες θα δώσουν τα πάντα, διότι είναι ο μόνος στόχος που παραμένει ενεργός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy