Δεν βρήκε τα πατήματα του στη Hoffenheim και πάει δανεικός…

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία ο Αττίλα Σάλαι πάει δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ο Αττίλα Σαλάι, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Φενερμπαχτσέ από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη συνέχεια βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του στη Γερμανική Χόφενχαϊμ.

Η Φενερμπαχτσέ, που ήθελε να κάνει αλλαγές στην αμυντική γραμμή στην αρχή της σεζόν, έστειλε τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή στη Χόφενχαϊμ για πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ούγγρος αμυντικός δεν μπόρεσε να βρει αυτό που περίμενε στη νέα του ομάδα και έτσι πλέον θα δοθεί δαανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ που παλεύει για την άνοδο της στην Bundesliga.

Αυτή τη στιγμή στη γερμανική ομάδα υπάρχουν 7 αμυντικοί, με τον Σαλάι, σύμφωνα με απόφαση του προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτζο να μην είναι στις πρώτες επιλογές. Ο 25χρονος αμυντικός νιώθει πολύ άβολα με αυτή την κατάσταση, αφού θα μπορούσε να παίξει περισσότερο, ενώ αγωνίστηκε 289 λεπτά σε μόλις 4 αγώνες. Ο ίδιος θέλει να υπογράψει με νέα ομάδα όπου θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα και να αγωνίζεται.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy