Δεν κέρδισε… δεν ξεκαθάρισε… όμως βλέπει τον “τελικό” της Τετάρτης

ΑΕΛ και Εθνικός Άχνας έμειναν στην ισοπαλία 1-1 με γκολ των Μακρή και Σπιρόφσκι

Αν και προηγήθηκε η ΑΕΛ με πέναλτι του Μακρή, εντούτοις δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά, αφού ισοφαρίστηκε και τελικά έμεινε στην ισοπαλία!

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ να παίρνει το προβάδισμα και τον Εθνικό να ισοφαρίζει. Η ΑΕΛ λοιπόν κατάφερε με εύστοχο πέναλτι του Μακρή να προηγηθεί, αφού προηγουμένως ο Τζάλμα ανατράπηκε από τον Μπογκαντίνοφ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε καμιά αξιόλογη φάση. Ο Εθνικός Άχνας ισοφάρισε λίγο μετά το μισάωρο και αφού πρώτα ακυρώθηκε, το VAR έγκρινε το γκολ με τον Σπιρόφσκι να χρίζεται σκόρερ. Δύο ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων για το ημίχρονο χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ.

Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ η ΑΕΛ έκανε αλλαγή αλλάζοντας τον επιθετικό της με τον Μπεραχίνο να παίρνει τη θέση του Κα. Στο 57΄είχαμε τη πρώτη τελική για την ΑΕΛ στην επανάληψη με τον Φιλίπποβιτς να πιάνει την κεφαλιά μετά από στημένο που εκτέλεσε ο Γερολέμου αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 63ο λεπτό είχαμε τριπλή αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Μίντσεφ να κάνει και αυτός ντεμπούτο μετά τον Ντε Λούκας που ξεκίνησε βασικός αλλά αποχώρησε στο ίδιο λεπτό.

Στο 75΄η ΑΕΛ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και μετά από παρέμβαση του VAR σωστά ο Αρτυματάς για τον Εθνικό Άχνας και πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μπροστά τους 15 λεπτά συν οι καθυστερήσεις για να πάρουν τη νίκη. Το παιχνίδι μπήκε στο 80΄με τον Μπάστος να τραυματίζεται στον ώμο και να παραμένει εκτός αγώνα με την ΑΕΛ να παίζει και αυτή με δέκα, ενώ ο Εθνικός απείλησε με κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του Ολιβέιρα, ενώ ο Μπάστος τελικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αφού είχαν γίνει οι αλλαγές οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τις δύο ομάδες να κάνουν τις προσπάθειες τους για το νικητήριο γκολ. Τελικά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουναπό ένα βαθμό με την ισοπαλία 1-1.

 

 

Κίτρινες: Μαρς, Φιλίπποβιτς / Καμπρέρα, Περατικός, Ιωάννου

Κόκκινη: Αρτυματάς

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο,  Παπαφώτης, Σρνιτς(63΄Μίντσεφ), Μαρς(75΄Μεντόζα), Φιλίποβιτς Ντε Λούκας(63΄Τσούκα), Μακρής, Τζάλμα, Γερολέμου(63΄Μεντόγιεβιτς), Κα(46′ Μπεραχίνο)

Στον πάγκο: Ανέστης, Σωτηρίου, Ανδρέου, Μπεραχίνο, Μεντόζα, Μορέιρα,  Τσούκα, Σιλβέστρος, Μόρσει, Μίτσεφ

 

Εθνικός Άχνας:  Μπογκαντίνοφ, Σπιρόφσκι, Περατικός, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Λομοτέι, Μπίκερ, Π. Ιωάννου, Αρτυματάς, Καμπρέρα, Ντράζιτς.

Στον πάγκο: Μάρκοβιτς, Παναγή, Ριστέφσκι, Θ. Νικολάου, Μπέκερ, Στυλιανού, Ιωαννίδης, Μ. Ηλία, Χριστοφή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy