Με «buzzer beater» στους «8» η Μαγιόρκα

Η Τενερίφη έφερε τη Μαγιόρκα στα… όριά της, όμως οι «Νησιώτες» βρήκαν εντέλει τον τρόπο να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του «Copa del Rey» επικρατώντας με 1-0 στην παράταση στο «Estadio Heliodoro Rodríguez López». Πρωταγωνιστής για τη Μαγιόρκα ήταν ο Καναδός φορ, Κάιλ Λάριν, καθώς με δικό του… buzzer beater τέρμα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, έστειλε τους φιλοξενούμενους στους «8».

Νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβεβαίωσε και στο Copa del Rey την εντυπωσιακή φόρμα της τον τελευταίο μήνα, επικρατώντας εύκολα της Αλαβές με 2-0 στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Βάσκοι, που μετρούν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι έχουν ανέβει στην 3η θέση, είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ασιέν Βιγιαλίμπρε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της Αθλέτικ στο 28′ και στο 60′ και χάρισε στην ομάδα του μία άνετη πρόκριση στους «8»

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του «Copa del Rey» έχουν ως εξής:

Χετάφε-Σεβίλη                       1-3

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές             2-0

Τενερίφη-Μαγιόρκα                   0-1 παρ. 

Βαλένθια-Θέλτα                     17/01

Οσασούνα-Σοσιεδάδ                  17/01

Τζιρόνα-Ράγιο Βαγεκάνο             17/01

Ουνιονίστας-Μπαρτσελόνα            18/01

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης    18/01

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy