Οριστική διακοπή αγώνα στο Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ – Πρόκριση για Ανόρθωση

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Κύπρου διεκόπη λόγω ρίψης κροτίδας, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Οριστικά διεκόπη ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Κύπρου, μετά από ρίψη κροτίδας που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Το συμβάν καταγράφηκε στο 51ο λεπτό, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να πέφτει στο έδαφος και τον διαιτητή να διακόπτει αρχικά προσωρινά την αναμέτρηση, προτού αποφασίσει, περίπου μισή ώρα αγώνα, να προχωρήσει στην οριστική.

Όπως αναφέρεται, ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας αποχώρησε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά αντιμετοπίζοντας πρόβλημα στην ακοή, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο αγώνας βρισκόταν στο 0-0 όταν διεκόπη, με την τύχη του να αποφασίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως «η σκέψη μας είναι μονάχα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Στον άλλο αγώνα για το Κύπελλο σημαντικό «διπλό» πέτυχε η Ανόρθωση στο ΓΣΠ, επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, παίρνοντας συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκερέρο, ο οποίος σκόραρε και έδωσε ασίστ.

Η Ανόρθωση στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο και με δύο γκολ σε τρία λεπτά απ’ το 17’ με τον Μαρμούκ και στο 20’ με τον Γκερέρο, πήρε γερό προβάδισμα, το οποίο το κράτησε μέχρι το τέλος αν και αγωνιζόμενη με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Ιωάννου στο 32’ της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια 29Μ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει, δεν τα κατάφερε και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε στο 2-0 υπέρ της Ανόρθωσης, η οποία πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy