Μπαμπίκα φεύγει… Σεμέδο έρχεται!

Βρήκε ήδη τον αντικαταστατη του Μπαμπίκα ο Άρης - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Ο Σάβι Μπαμπίκα φεύγει με μεταγραφή ρεκόρ για την Τουλούζ, περίπου στα τρία εκατομύρια θα πάρει ο Άρης, ο Έντι Σεμέδο έρχεται.

Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται από τον Άρη με τον Κώστα Παπαδόπουλο υπεύθυνο του γρααφείου Τύπου του Άρη να αναφέρει στη ψεσινή(14/1) συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ότι όταν θα υπάρξει κάτι θα ενημερωθείτε με επίσημες ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ήταν παρών στο γήπεδο ψες παρέα με τον μάνατζερ του.

Δείτε το προφίλ του

Ο Σεμέδο από το καλοκαίρι ήταν στην Ραντόμιακ Πολωνίας, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Στο πρωτάθλημα Πολωνίας πρόλαβε να καταγράψει 17 εμφανίσεις (10 ως βασικός) και πέτυχε τέσσερα τέρματα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Μπενφίκα, όμως δεν κατέγραψε συμμετοχή στην ανδρική ομάδα. Ακολούθως έπαιξε στις Μπελενένσες, Μάφρα και Πεναφιέλ, προτού πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί για πρώτη φορά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy