Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε…

Για ένα 90λεπτο και μόνο "αντίπαλοι" στο γήπεδο για μια ζωή φιλαράκια Ανδρέας και Δημήτρης

Η ιστοσελίδα μας ήταν παρούσα στο ντέρμπι της Γ΄κατηγορίας στη Λεμεσό ανάμεσα σε ΑΕΠΠ και Κούρη και σας μεταφέρει τις στιγμές που η αθλητοπρέπεια πρυτάνευσε αλλά και για το πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

Οι δύο αρχηγοί των ομάδων Ανδρέας Κυριάκου και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, φιλαράκια και παλιοί συμπάικτες την ώρα της έναρξης αλλά και μετά τον αγώνα, παρά την κρισιμότητα του και τη δύναμη που επικράτησε το έφεραν εις πέρας. Το ποδόσφαιρο είναι μόνο 90 λεπτά και οι καθυστερήσεις αθλητικής αντιπαλότητας και τίποτα άλλο. Στα υπόλοιπα όλοι είμαστε φίλοι, συγγενείς, συνάνθρωποι.

Παρεπιμπτόντως ως ιστοσελίδα θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον αρχηγό της ΑΕΠΠ, Ανδρέα Κυριάκου(Κάζας) που παρά την παρεξήγηση που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα και την αποβολή του έδειξε τη μεγαλοψυχία του, αφήνοντας στην άκρη νεύρα και ένταση και τα βρήκε με τον αντίπαλο του συμπαίκτη. Ανδρέα είσαι κύριος και υπόδειγμα αρχηγού και σε συγχαίρουμε. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αλλά η διόρθωση τους θέλει τεράστια δύναμη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy