Ομάδα από Bundesliga τσεκάρει Πίττα…

Οι επιδώσεις του Ιωάννη Πίττα δεν περνούν απαραίτητες - Αρκετές ομάδες έχουν στην λίστα τους τον Κύπριο διεθνή επιθετικό - Η Γερμανική Μπόχουμ τσεκάρει τον Πίττα για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου

Με το που πάτησε το πόδι στην Στοκχόλμη έκανε μεγάλο θόρυβο, αφού προηγουμένως κατέκτησε τα πάντα και ατομικά και ομαδικά με τον Απόλλωνα. Ο Πίττας με την φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης πέτυχε 10 γκολ σε 14 παιχνίδια. Ενώ μέσα στο 2023 πέτυχε συνολικά με Απόλλωνα και ΑΙΚ 26 γκολ.

Η παρουσία του στα γήπεδα της Σουηδίας δεν πέρασε απαραίτητη και μάλιστα αρκετές ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τόσο για τον Ιανουάριο, όσο και για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια εξ αυτών που κοιτάζει μάλιστα ζεστά την περίπτωση του Κύπριου διεθνή επιθετικού είναι η Γερμανική Μπόχουμ. Η ομάδα της Bundesliga τσεκάρει τον Πίττα και τις επόμενες μέρες θα διαφανή αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Πάντως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου πολύ πιθανόν ο Ιωάννης Πίττας να πάρει εκ νέου μεταγραφή. Αν όχι Ιανουάριο το καλοκαίρι φαντάζει σίγουρο.

Η Σουηδική ομάδα δεν λέει όχι σε πώληση του Κύπριου φορ αν ικανοποιηθεί οικονομικά, με το ποσό που ζητά να μην είναι απαγορευτικό για τις ομάδες που έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Πίττα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy