Νέα ήττα για την ΑΕΛ

Έχασε από την Ανόρθωση στο "Παπαδόπουλος" με 1-0

Νέα ήττα για την ΑΕΛ αυτή τη φορά από την Ανόρθωση με 1-0. Προσπάθησε και πάλι όσο μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές των “γαλαζοκιτρίνων” αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τον αγώνα.

Αρκετά καλή παρουσία από την ΑΕΛ που στάθηκε καλά κόντρα στην Ανόρθωση είχε τις ευκαιρίες με κυριότερες των Μεντόζα και Μακρή αλλά και καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Αρμπολέδα. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την κατοχή δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Ολιβέιρα, εκτός από κάποια σουτ που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. Από την ΑΕΛ έλειπε η τελική εκείνη προσπάθεια που θα έφερνε το γκολ.

Κάποιες διαμαρτυρίες που είχαμε από την ΑΕΛ σε πτώση του Μόρσει στην περιοχή αλλά και για ένα χέρι μετά από έλεγχο του VAR δεν υπήρξε κάτι το επιλήψιμο με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 0-0!

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, η Ανόρθωση αφού προειδοποίησε με τον Γκασάμα, σκόραρε μετά από ένα τρίλεπτο με τον ίδιο ποδοσφαιριστή και πέρασε μπροστά στο σκορ. Η ΑΕΛ πλέον έπρεπε να αντιδράσει και προσπάθησε να βγει μπροστά, ενώ πριν το 70λεπτο μια φάση που δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή, ακυρώθηκε από τον ίδιο μετά από παρέμβαση του VAR.

Η ΑΕΛ έκανε την προσπάθεια της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι και το 90΄, ενώ οι καθυστερήσεις ήταν 9 λεπτά. Στα λεπτά αυτά δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να δέχεται νέα ήττα και να μένει “καρφωμένη” στους 19 βαθμούς.

 

Κίτρινες: Κίκο. Φερέιρα, Αρμπολέδα / Παπαφώτης, Μαρς

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορέια, Καστέλ, Γκερέρο, Φερέιρα, Γκασάμα, Κίκο, Κορρέα, Χρυσοστόμου.

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Κεραυνός, Κάργας, Τιουνέ, Μακούν, Παρούτης, Γουαρίς, Αντωνίου, Ιωάννου, Τζούλιου, Μουσοντά.

 

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Μεντόγεβιτς(69΄Μπεραχίνο), Παπαφώτης(90’Σωτηρίου), Μεντόζα(55΄Γερολέμου), Σέρνιτς, Μαρς, Φιλίποβιτς, Μόρσει(55΄Μορέιρα), Μακρής(90΄Τσούκα)

Στον πάγκο: Ανέστης, Σωτηρίου, Ανδρέου, Μπεραχίνο, Μορέιρα, Σιλβέστρος, Ντε Λούκας, Κολιάς, Νεοφύτου, Γερολέμου, Θεμιστοκλέους

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy