«Τρέχει» για Ντιμπάλα η Τσέλσι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τσέλσι και η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του φαίνεται πως δρομολογεί άμεσες εξελίξεις.

Στην Τσέλσι συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού και το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Ο Αργεντίνος αγωνίζεται στη Ρόμα και το συμβόλαιό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Η συμφωνία που υπέγραψε τον Ιούλιο του 2022 περιέχει δύο ειδικές ρήτρες που αφορούν την αποχώρησή του. Η πρώτη αναφέρεται σε πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα εντός Ιταλίας και «αγγίζει» τα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεύτερη που ενδιαφέρει άμεσα την Τσέλσι δίνει το δικαίωμα σε ομάδες εκτός της χώρας να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ρήτρα αυτή λήγει στις 15 του Ιανουαρίου και έτσι η ομάδα του Λονδίνου οφείλει να βιαστεί στην περίπτωσή του.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως έχει στοχεύσει στον Ντιμπάλα, προκειμένου να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του. Επιπλέον, το σχετικά χαμηλό κόστος της μεταγραφής θα βοηθήσει την Τσέλσι στη μάχη που δίνει με το FFP.

Ο 30χρονος επιθετικός διανύει μια άκρως παραγωγική σεζόν, αφού μετράει έξι γκολ και έξι ασίστ σε 14 αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ιταλίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy