Ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Μπόρις Ένοου

Δημοσίευμα στη Γαλλια συνδέει τους "γαλαζοκίτρινους¨με τον Καμερουνέζο μέσο

Γαλλικό δημοσίευμα συνδέει τον Καμερουνέζο μέσο της Μακάμπι Νετάνια, Μπόρις Ένοου, με την ΑΕΛ. Ο ίδιος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την έως τώρα πορεία του στην Ισραηλινή ομάδα.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα φρεσκάρουν τη μεσαία γραμμή της και ήδη φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι έναν πολύ δυνατό υποψήφιο. Πρόκειται για τον 23χρονο Καμερουνέζο, Μπόρις Ένοου, που αγωνίζεται για την Μακάμπι Νετάνια από το καλοκαίρι του 2021.

Γαλλικό δημοσίευμα θέλει τον νεαρό παίκτη να έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον τόσο της κυπριακής ομάδας, όσο και ομάδων από Ελλάδα και Γαλλία. Βάσει των πληροφοριών αυτών, ο Τόνι Κόσκελα και η διοίκηση έχουν θέσει ως προτεραιότητα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τη συμφωνία με τον Ένοου, ωστόσο ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 23χρονος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο Ισραήλ αλλά και στην Εθνική του ομάδα. Για λογαριασμό της Μακάμπι Νετάνια έχει αγωνιστεί σε 85 ματς, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy