Έκανε τη δούλεια στο πρώτο ημίχρονο και την κράτησε στην επανάληψη

Ο Άρης επικράτησε της Ομόνοιας με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς.

Έκανε τη δουλειά του ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο και με δύο γκολ από Καζού και Κακόριν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και παρά την πίεση που δέχθηκε από την Ομόνοια, που έπαιξε και για περισσότερο από ένα 20λεπτο με αριθμητικό πλεονέκτημα πήρε τη νίκη, επανήλθεσ τις επιτυχίες και ανέβηκε στους 35 βαθμούς και στην 3η θέση!

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τους δύο τερματοφύλακες των ομάδων να στερούν τα γκολ των αντιπάλων με πρώτο τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, ενώ στη συνέχεια ο Βάνα απέκρουσε το γυριστό του Λοίζου. Το ημίωρο του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Άρη να πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ με τον Καζού και να μπαίνει μπροστά στο σκορ. Το γκολ του Άρη επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης πήρε σαφές προβάδισμα με δεύτερο γκολ από τον Κακόριν.

Οι αλλαγές που έγιναν από τους φιλοξενούμενους έδωσαν άλλο αέρα στον αγώνα με την Ομόνοια να προσπαθεί να πιέσει για το γκολ και να χάνε ευκαιρίες με τον Βάνα να δείχνει ακόμα μια φορά την κλάση του σώζοντας την ομάδα του. Λίγο πριν το 70΄ ο Άρης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σανέ και η πίεση που έβαζε η Ομόνοια αυξανόταν. Ο Άρης κρατούσε αφού ο Βάνα όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Ο αγώνας μπήκε στο τελευταίο του δεκάλεπτο με τον Άρη να κρατά και την Ομόνοια να προσπαθεί να σκοράρει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Έξι ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να αλλάξει κάτι με τον ΄ρη να παίρνει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Κίτρινες: / Κουλιμπαλί

Κόκκινες: Σανέ(2η κίτρινη)

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Κακόριν, Γκομίς(69΄Μπρόρσον), Σανέ, Νίκολιτς(88΄Μπράουν), Στρούσκι(88΄Μπένγκστον), Σζόκε, Ουρόσεβιτς, Μπαμπίκα (46′ Μοντνόρ)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μπράουν, Μπένγκστον, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Μάτισικ, Μπρόρσον, Μοντνόρ.

 

Ομόνοια: Παπαστυλιανού, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Κακουλλής (46′ Μπέζους), Λοϊζου (62′ Αμό), Αλιούμ, Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος, Μίλετιτς (46′ Μάθιους), Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Μάθιους,Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Άμο, Μπέζους, Προκοπίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy