Το ψάχνει και για Φουρ

Ενδιαφέρον φαίνεται να προκύπτει στην ΑΕΛ για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας

Μετά τον Γιάννη Ανέστη λέτε να αλλάξει γειτονιά και ο Ναβαρόνε Φουρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την ομάδα της Καρμιώτισσας και είναι μια καλή λύση για την ομάδα της ΑΕΛ.

Παρελθόν ο Φουρ…

Μετά τη μεταγραφή Γιάννη Ανέστη που αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους “γαλαζοκίτρινους”και ήταν και στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, η αποχώρηση και του Φουρ από την Καρμιώτισσα είναι μια καλή περίπτωση, με τους ιθύνοντες στην ΑΕΛ να έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν προκύψουν εξελίξεις.

Σύμφωνα και με τις τλευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρελθόν θεωρείται από την Καρμιώτισσα και ο Καρίμ Λουκίλι. Άλλη μια καλή περίπτωση στην επιθετική γραμμή που ίσως απασχολήσει. Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από την Καρμιώτισσα θεωρούνται αξιόπιστες λύσεις για την επιθετική γραμμή της ΑΕΛ αλλά και άλλων ομάδων αν ενδιαφερθούν. Ο Φουρ με την Καρμιώτισσα είχε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Για να δούμε ανα θα προκύψουν και πότε εξελίξεις!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy