Εγγραφή Ντόνιο ή θα το ψάξει για άλλη επιθετική λύση

Έκλεισε αμυντικό, ψάχνει αμυντικό χαφ και επιθετικό ο Απόλλωνας

Στον Απόλλωνα ήδη η πρώτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης είναι “προ των πυλών” με τον Μπρούνο Σάντος να αποτελεί λύση από το “πάνω ράφι” όσον αφορά την αμυντική γραμμή των “γαλάζιων”.

Ο νέος προπονητής που αρέσκεται σε τριάδα στην επίθεση θέλει ποδοσφαιριστές στα άκρα που να παίζουν όλη τη γραμμή και ο Βραζιλιάνος είναι μια πολύ καλή λύση, παρόλο που έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Οκτωβρίου εντούτοις προπονείται κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση.

Απο εκεί και πέρα οι κινήσεις θα συνεχιστούν με τους ιθύνοντες στον Απόλλωνα να το ψάχνουν για επιθετικό, αμυντικό χαφ – κόφτη και αμυντικό. Η επιλογή Ντόνιο, αναφέρθηκε πρόσφατα σε δηλώσεις ο πρόεδρος Νίκο Κίρζη, ότι είναι η μία από αυτές, εκτός αν προκύψει κάτι το συγκλονιστικό. Ήδη ο Ντόνιο μπήκε με την ομάδα και προπονείται κανονικά και αυτό που πρέπει να διαφανεί είναι κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα ελέω της αποχής που είχε για τον τραυματισμό του. Οι πιθανότητες είναι με την περίπτωση εγγραφής του αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Αν ο Σάντος και ο Ντόνιο είναι οι δύο επιλογές τότε αυτό που απομένει είναι το αμυντικό χαφ, ενώ ίσως προκύψει και τέταρτη μεταγραφή, φυσιολογικά στη μεσοαμυντική γραμμή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy