Πέταξε την ευκαιρία… να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς

Παρά το ότι προηγήθηκε εντούτοις δέχθηκε την ισοφάριση η ΑΕΖ από τη Δόξα και πήρε μόνο ένα βαθμό

Πολύ καλύτερη η ΑΕΖ από τη Δόξα στο πρώτο ημίχρονο πήρε αυτό που διακαιούτο στο 40ο λεπτό με τον Σιφναίο και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 1-0. Κράτησαν μπάλα οι ποδοσφαριστές του Λιάσου Λούκα δημιούργησαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Σιφναίου στο 36΄, με τον ίδιο να σκοράρει τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι της Δόξας είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Μιλοσάβλιεβιτς αντέδρασε εξαιρετικά και αποσόβησε το γκολ.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσουν, όμως η ΑΕΖ με τον Χατζηβασίλη ήταν αυτή που στο 63ο λεπτό έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν το σουτ του βρήκε στο δοκάρι. Στο 70΄ήρθε τελικά η ισοφάριση με τον Ασάντα με κεφαλιά να νικά τον τερματοφύλακα της ΑΕΖ. Λίγο πριν το 80΄ο Χατζηβασίλης και πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία με το κοντινό του σουτ να κοντράρει και να περνά σε ανεκμετάλλευτο κόρνερ.

Ο αγώνας μπήκε στις καθυστερήσεις που ήταν πέντε λεπτά με την ΑΕΖ να είναι πιο πιεστική για να πετύχει το γκολ της νίκης. Τελικά δεν προέκυψε γκολ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1.

 

 

Κίτρινες: Ντελμίρο/ Αλσέους, Σκόγκλουντ, Κυριάκου

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Ε. Αντωνίου, Σαρφό, Σλόγκαρ(69΄Βάλντι(86΄Χρίστου), Ντελμίρο, Ρέινολτς, Χατζηβασίλης, Σιφνέος, Ντιγκινί.

Στον πάγκο:Στυλιανού, Μπέκερ, Κ. Αντωνίου, Χριστοφή, Ματόνγκο, Χαραλάμπους, Ντιομαντέ, Ελευθερίου, Ρουίζ, Χρίστου, Βάλντι, Ιωσηφίδης.

Δόξα: Α. Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς, Ναμπί, Σκόγκλουντ, Βελκόφσκι, Αλσέους, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου, Πούριτς, Ασάντε.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Π. Κυριάκου, Σιέλης, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Αντουί, Τζετζέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy