Το πάλεψε αλλά… τελικά ήρθε η ήττα

Με 1-0 από την Ανόρθωση έχασε η Καρμιώτισσα εκτός έδρας

Στάθηκε καλά η Καρμιώτισσα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δέχθηκε τελικά την ήττα με 1-0 από την Ανόρθωση με το γκολ του Κασάμα στο 15ο λεπτό.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε με τον Κασάμα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα για να πάρει τα ηνία στον αγώνα. Η Καρμιώτισσα δεν έδειξε κάτι μέχρι και το 44΄όπου ένα σουτ του Κοβάσεβιτς δεν βρήκε στόχο για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη κάνοντας τρεις αλλαγές, η Ανόρθωση όμως ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Καστέλ, για να έρθει διπλή μεγάλη ευκαιρία της Καρμιώτισσας με τον Μιχαήλ να σώζει δις. Πατούσαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι που πίεζαν για την ισοφάριση. Μέχρι και το 70΄ είχαμε δύο ευκαιρίες μία για κάθε ομάδα, πρώτα με Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα για να ακολουθήσει η Ανόρθωση. Παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους με την Καρμιώτισσα να δέχεται την ήττα με 1-0 από την Καρμιώτισσα.

 

Κίτρινες: /Νεοφύτου, Φουρ, Σουκ, Ντούμπια, Ρόσι, Κοβάσεβιτς

Ανόρθωση: Μιχαήλ, Μαρμούκ, Κορέια, Τεχέρα, Καστέλ, Φερέιρα, Γουαρίς, Γκασαμά, Αντωνίου, Κορρέα, Χρυσοστόμου.

Στον πάγκο: Πισιήας, Κεραυνός, Ουαγκέ, Γκερέρο, Τιουνέ, Παρούτης, Κίκο, Τζουλίου, Κωνσταντίνου, Μουσοντά.

 

Καρμιώτισσα: Άντος, Νεοφύτου, Φουρ(71΄Μπεν Σαλάμ), Παντελή(46΄Ντούμπια), Ρόσι(86΄Αριστείδου), Γκραντινάρου, Χριστοφόρου, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Ματθαίου(46΄Νικολάου), Σουκ(46΄Αγγελή).

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Βιολάρης, Μελετίου, Αβραάμ, Ντούμπια, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Αγγελή, Ταβελούδης, Μπεν Σαλάμ, Αριστείδου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy