Αποκάλυψη: Καθοδηγητής των επεισοδίων στου Ρέντη ντύθηκε… βολεϊμπολίστας για να φύγει από το γήπεδο

Ένας από τους καθοδηγητές των επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη φέρεται να έφυγε από το γήπεδο με στολή βολεϊμπολίστα για να αποφύγει την προσαγωγή.

Το dikisports.blogspot.com αποκαλύπτει πως ένας από τους καθοδηγητές των επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικούντύθηκε με στολή βολεϊμπολίστα προκειμένου να φύγει από το χώρο του γηπέδου και να αποφύγει την προσαγωγή από την αστυνομία. «Τον πρόδωσε η αποθήκη με τις φωτοβολίδες», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Οι αρχές μετά από πολυήμερες έρευνες έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον πέντε επικεφαλής συνδέσμων, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ έχουν επίσης ταυτοποιηθεί 17 άτομα που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy