«Ο Παναθηναϊκός έλυσε το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς – Ο Τερίμ στην προπόνηση της Τετάρτης»

Για λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ως συνέχεια του ρεπορτάζ του περί συμφωνίας με τον Φατίχ Τερίμ) κάνει λόγο με νέα ανάρτηση ο Γιατζίζ Σαπουντσούογλου.

Ακόμη παρακάτω πηγαίνει το αποκλειστικό του ρεπορτάζ που αφορά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Ο έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ με νέο τιτίβισμά του υποστηρίζει πως οι «πράσινοι» έλυσαν το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παναθηναϊκός έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς», αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο οποίος νωρίτερα ενημέρωσε πως το «τριφύλλι» έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα, σε νεότερο τιτίβισμά του ο Τούρκος ρεπόρτερ τονίζει πως η αυριανή προπόνηση, της Τετάρτης (26/12), θα γίνει υπό τις οδηγίες του πολύπειρου τεχνικού.

«Ο Φατίχ Τερίμ θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας στην προπόνηση που θα διεξαχθεί αύριο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό», αναφέρει.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy