Στο καλύτερο της… η τύχη απουσίαζε!

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΛ στον χθεσινό(23/12) της τελευταίο αγώνα για το 2023, αφού οι τραυματισμόί και οι συγκυρίες της στέρησαν τη νίκη

Στο καλύτερο της φετινό παιχνίδι με τον Τόνι Κόσκελα στον πάγκο η τύχη ήταν στην αντίπερα όχθη και δεν ήταν σύμμαχος της ΑΕΛ.

Η κακή μέρα φάνηκε από την αρχή με τον τραυματισμό του Παπαφώτη στο ζέσταμα, για να έρθει το πρώτο γκολ που δέχθηκε στο 14ο λεπτό από την Πάφο, μετά από δύο μεγάλες κλασσικές ευκαιρίες με Μορέιρα και το δοκάρι του Σρνιτς. Αν και μπήκε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη του η ΑΕΛ, ο τραυματισμός Κα και Γερολέμου άλλαξαν και πάι τα σχέδια του Φιλανδού κόουτς. Στο 82΄η τύχη έδωσε το τελειωτικό κτύπημα, αφού η Πάφος με σουτ που κόντραρε κατέληξε στα δίκτυα και έτσι ήρθε η ήττα.

Είναι να απορεί κανείς… Να παίζεις μπάλα και να μην κερδίζεις ή να μην παίζεις και να παίρνεις βαθμούς; Ιδού το δίλημμα!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy