Ν. Κωνσταντίνου: “Με πολλές απουσίες κόντρα στον Άρη – Επιθυμία του Φράγκου να αποχωρήσει”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, μίλησε χθες στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: “Πλασματικό το σκορ, και κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΛ κτύπησε και πέτυχε τα τέσσερα γκολ. Η ουσία είναι να παίρνεις βαθμούς, πληρώσαμε λάθη, είχαμε καλή εικόνα. Μπροστά μας έχουμε τον Άρη, έστω και πληγωμένος από την ήττα από τη ουραγό, ανατρέποντα κάπως τα δεδομένα”.

Για τα αγωνιστικά: “Είναι αλήθεια ότι πάμε στο “Αλφαμέγα” αποδεκατισμένοι με αρκετές απουσίες. Απουσιάζει Ντελμίρο λόγω καρτών, όπως και οι Ρέινολντς – Σλόγκαρ (θα παίξουν με τη Δόξα στο μεθεπόμενο ματς). Από εκεί και πέρα ο τραυματίας Γιουσούφ είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, ο Κάστρο λόγω ενοχλήσεων είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Σαρφό και ο Ρουίς επίσης αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων. Η συμμετοχής τους θα κριθεί πριν από την έναρξη του αγώνα. Επιστρέφει ο Χρίστου που εξέτισε την ποινή του. Με όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Θα παλέψουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για το βαθμολογικό όφελος με αυτούς που θα έχουμε στη διάθεσή μας”.

Για τη λύση συνεργασίας με τον Ανδρέα Φράγκο: “Ο Φράγκος αποχώρησε, ήταν μια εξέλιξη απρόσμενη. Έκανε χρήση ενός όρου στο συμβόλαιό του. Ενημερωθήκαμε από τον μάνατζερ του για την επιθυμία του να ασκήσει τον όρο και να αποχωρήσει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα με καλύτερη προοπτική και πλέον δεν ανήκει στις τάξεις της ΑΕΖ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy