Έπεσε θυμα έκπληξης… ο Άρης – Πλήρωσε τα λάθη του

Η Δόξα πέτυχε την πρωτη της νίκη κόντρα στον Άρη με 2-0

Θύμα έκπληξης ο Άρης από τη Δόξα στην Περιστερώνα που πέτυχε την πρωτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0. Δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο έφεραν τα γκολ της Δόξας με Ασάντε και ένα αυτογκόλ. Ο Άρης αφού το παιχνίδι στράβωσε δεν βρήκε τις λύσεις επιθετικά, παρά τη χρησιμοποίηση αρκετών επιθετικών με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα αλλά και πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία.

Δύο τραγικά λάθη στην άμυνα του Άρη και με συμμετοχή Βάνα, έφεραν τη Δόξα να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0. Ο Άρης είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, είχε τις ευκαιρίες του, όμως η Δόξα εκμεταλλεύτηκε το πρώτο μεγάλο λάθος που έγινε και την ασυνεννοησία Βάνα και Γιαγκό με τον Ασάντε που έφυγε ανενόχλητος να κάνει το 1-0 στο 34΄. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο τελευταίο τους λεπτό σε μια στημένη φάση ο Βάνα έπιασε αέρα και ο Γκομίς λανθασμένα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Πλέον ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να βρει τον τρόπο να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αν και μπήκε πολύ καλά με μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο πεντάλεπτο, εντούτοις μέχρι και το 75΄δεν σκόραρε για να μειώσει στο σκορ. Η Δόξα από πλευράς της ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αφού ο Άρης ανέβαινε μπροστά. Γενικά δυσκολευόταν πολύ να απειλήσει την εστία του Σισκόφσκι πρά τις αλλαγές του Σπιλέφσκι που έριξε όλα τα επιθετικά του όπλα στον αγώνα.

Τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Άρη να δυσκολεύετε να απειλήσει και τη Δόξα να κρατά αρκετά καλά το υπέρ της προβάδισμα. Οκτώ τα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα για τον Άρη που πίεσε ασφυκτικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια απρόσμενη ήττα από τη Δόξα με 2-0!

 

 

Κίτρινες: Κυριάκου, Αλσέους, Τραιτσέφσκι, Σαντίκ, Πούριτς, Βλίτερ / Καζού, Μοντνόρ

Δόξα: Σισκόφκσι, Φοφανά, Τρούγιτς, Ναμπί, Σκόγκλουντ, Βελκόβσκι, Αλσέους, Αντωνιάδης, Κυριάκου Ε. Πούριτς, Ασάντε

Στον πάγκο: Αντωνίου, Κυριάκου Π., Σιέλης, Τραϊτσέφκσι, Σαντίκ, Βλίτερ, Γιαμπερέ, Μουχάμεντ, Στυλιανού, Κυριάκου Χ, Τζέτζε

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Μπράουν(59΄Σπόλιαριτς), Κακόριν, Γκομίς(68΄Σάβο), Γιαγκό(76΄Στεπίνσκι), Μαγιαμπέλα(59΄Σουμάνσκι), Στρούσκι(46΄Νίκολιτς), Μπρόρσον, Μοντνόρ.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Σανέ,  Σζόκε Νίκολιτς, Σάβο, Ουρόσεβιτς, Σουμάνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy