Ένας ιδανικός, εξελίξιμος εξτρέμ… που σκοράρει κατά ριπάς!!!

Ο Νικόλας Κυριάκου είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε την Κυριακή(17/12) στο γήπεδο του Ύψωνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Κ16 μεταξύ των ομάδων Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 6-2.

Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε ο νεαρός με τον αριθμό 7 του ΕΝΥ και μπαίνοντας λίγο στα στατιστικά μείναμε με έκπληκτοι. Ο 15χρονος Κυριάκου Νικόλας είναι ένα ιδανικό εξτρέμ στην ηλικία του με όλο τον χρόνο για εξέλιξη μπροστά του, πολύ γρήγορος, εντυπωσιακός στο ένας εναντίον ενός, αφού τρία από τα πέντε γκολ της νίκης που σημείωσε πέρασε τους αμυντικούς αλλα και τον τερματοφύλακα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 22 γκολ, ενώ στο ντέρμπι που αναφέραμε πέτυχε τα πέντε από τα έξι.

Ο νεαρός αν προσεχθεί έχουμε την εντύπωση ότι θα αφήσει εποχή, φτάνει να βρεθούν προπονητές που θα δουλέψουν τον μικρό, αφού έχει όλη την εξέλιξη μπροστά του. Ο προπονητής του στην ομάδα η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία, Μάριος Χριστοδούλου είναι πολύ τυχερός που τον έχει στην ομάδα, αλλά και τους υπόλοιπους που τον βγάζουν ασπροπρόσωπο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy