Ήττα για Απόλλωνα: Νοσεί βαριά… και φαίνεται!!!

Και πάλι ο Απόλλωνας έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση χάνοντας εντός έδρας από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0

Για ακόμα μια φορά ο Απόλλωνας έδειξε ότι δεν πάει καλά και κάτι συμβαίνει. Οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα και Κύπελλο ίσως να ήταν μια αναλαμπή, αφού ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα έδειξε τραγικές αδυναμίες και πολλά κακά στην ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε μια σπουδαία γι αυτήν νίκη με 2-0 στέλνοντας τον Απόλλωνα “αδιάβαστο”.

«Πράγματα και θαύματα» στο πρώτο ημίχρονο με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει τρεις τελικές προσπάθειες και δύο γκολ και να προηγείται του Απόλλωνα με 0-2. Αν και οι «γαλάζιοι» ξεκίνησαν καλά τον αγώνα κανένας δεν προδίκαζε τι θα ακολουθήσει. Αφού ο Κίσσας για τη Νέα Σαλαμίνα έσωσε με καίριες επεμβάσεις την ομάδα του ήρθε το 18΄ και σε μια αντεπίθεση της η Νέαα Σαλαμίνα να κτυπήσει με τον Ντούρμισάι. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και ξανά κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος στην επίθεση των «γαλάζιων» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Νάρσινγκ να κάνει το 0-2.

Μετά και δεύτερο γκολ της Νέας Σαλαμίνας τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα βάρυναν, ενώ και ο κόσμος ξεκίνησε να αποδοκιμάζει. Τελικά μετά από πέντε λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να έχει ένα βουνό να ανέβει στην επανάληψη αν ήθελε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Στο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Πειμπέρνς να αποχωρεί και τον Σκέλβικ να μπαίνει στη θέση του.

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησαν οι «γαλάζιοι» αφού Αμπουραχίμι, Σαγκάλ και Πέρετζ μπήκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα να ξεκινά από το πρώτο λεπτό να επιτίθεται με τον Κίσσα όμως να είναι στη μέρα του και να σώζει μέχρι και το 60ο λεπτό τρεις σίγουρες παραβιάσεις της εστίας του και να κρατά το μηδέν για την ομάδα του. ‘Ενός κακού μύρια έπονται” για τον Απόλλωνα που στο 70΄είδε τον Γιούρσεβιτς σε μια ανύποπτη φάση να στραβοπατά και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή με τον Μαλεκκίδη να μπάινει στη θέση του!

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα που προσπάθούσε να πιέσει, με το σουτ του Σαγκάλ να περνά μόλις έξω αό το κάθετο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 70΄κρατούσαν εύκολα τα υπέρ τους δεδομένα με τον Απόλλωνα να μην έχει καθαρό μυαλό και να μην μπορεί να απειλήσει, με το παιχνίδι να έχει μπει στο τελευταίο του δεκάλεπτο. Στο 85΄μάλιστα η Νέα Σαλαμίνα είχε και την ευκαιρία της με τον Λέουβενμπέργκ να σώζει σε κόρνερ ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Εννιά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τον Απόλλωνα να κάνει την ύστατη του προσπάθεια χωρίς όμως να υπάρξει αντίκρισμα με αποτέλεσμα να δεχθεί μια οδυνηρή ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και να δείχνει ότι δεν μπορεί στο πρωτάθλημα!

 

Κίτρινες: Εκπολό, Φιλιώτης / Λέουκο

Απόλλωνας: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Πεϊμπέρνς (20′ Σιέλβικ), Τέκιε, Κρμέντσικ (46′ Αμπντουραχίμι), Ποντικός (46′ Σαγκάλ), Γιούρσεβιτς(71΄Μαλεκκίδης), Χάμπος, Κοστάκε(46΄Πέρετζ), Φιλιώτης, Μάρκες.

Στον πάγκο: Λοίζου, Δημητρίου, Σκέλβικ, Άδωνη, Πέρετζ, Αμπντουραχίμι, Μαλεκκίδης, Σαγκάλ, Σπόλιαριτς, Νταρίκουα, Κολ, Βάργκα.

 

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Ντούρμισαϊ, Φερνάντεθ, Μπεχεράνο, Καρλίτος, Λέουκο, Ντιακιτέ.

Στον πάγκο: Καλανίδης, Κατσικάς, Κονατέ, Τσελέα, Κουζμάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Σίλβα, Κατσιάρης, Κορομά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy