Κλοπ: «Όσο περισσότερα αρνητικά λένε για τη Γιουνάιτεντ, τόσο πιο δυνατή θα εμφανιστεί στο Άνφιλντ»

Δηλώσεις ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ!

Για το επερχόμενο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι δεν του αρέσει το γεγονός ότι γίνεται τόσος… θόρυβος γύρω από την προσεχή του αντίπαλο και ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένη, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη που είναι τόσο σημαντική για τους φιλάθλους της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

«Δεν μου αρέσει όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται σχετικά με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Όσο περισσότερα αρνητικά λέει για εκείνη ο κόσμος, τόσο πιο δυνατή θα εμφανιστεί. Πάντα έτσι γίνεται και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν γνωρίζω ακριβώς το πώς έχει η κατάσταση στην ομάδα τους, εμένα με ενδιαφέρει το πώς είμαστε εμείς. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να πάμε για τη νίκη, χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο. Θα βεβαιωθώ ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα σωστά πράγματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας και θέλουμε τη νίκη για εκείνους. Αλλά δεν μπορούμε να… τρελαθούμε πριν καν αρχίσει το ματς. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα μπούμε σωστά. Έχουμε ένα εξουθενωτικό πρόγραμμα, το οποίο μας αναγκάζει να κάνουμε αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν ξέρω πολλές ομάδες που δώσαν όλα τα σημαντικά τους παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβριο, όπως εμείς».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy