Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα: Με “χρυσό” σκόρερ τον Κέζο πήρε μια “χρυσή” νίκη

Επικράτησε εκτός έδρας του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, βάζοντας πλώρη για μεγάλα πράγματα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 1-0 και έφτασε τους 22 βαθμούς, ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας αναμένοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια. “Χρυσός” σκόρερ ο Κέζος στο 65ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ με τεράστια χαμένη ευκαιρίαν με τον Σταύρο Γεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο μέχρι και το 65ο λεπτό, όπου οι φιλοξενούμενοι μετά από σέντρα του Καρασάουσκας, ο Κέζος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Μετά και το γκολ του ΕΝΥ ο ρυθμός ανέβηκε με τον Ολυμπιακό να πιέζει για την ισοφάριση. Μετά και τα έξι λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα να παίρνει μια σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.

 

Κίτρινες: Μπάντζι / 

Ολυμπιακός: Ολιβέιρα, Πάτρικ, Μπάντζι,Tριανα, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Ντα Λίμα, Οικοκομίδης, Ιωάννου, Άπια, Μορείρα.

Στον πάγκο: Πέτρου, Χριστοφόρου, Λόπες, Ζευκή, Ασημένος, Μυτίδης, Ντομίγκες, Καρβάλχο, Μορέιρα, Φραγκέσκου, Γαβριήλ, Σαλέιρο.

Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα: Κοντογιαννίδης, Χριστοδούλου, Μπάρντι, Χερόν, Γεωργίου(73΄Κβάσιουκ), Χαραλάμπους(87΄Ρουσιάς), Καρασάουσκας(79΄Οκκαρίδης), Πάνκοβ, Κέζος, Οφορνάντου, Τιάγκο(76΄Πουτζιουρής).

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Κβάσιουκ, Ρουσιάς, Οικονομίδης, Πουτζιουρής, Μαραγκός, Οκκαρίδης, Κκώστης, Τσουτσούκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy