Αποχαιρέτησε την Ευρώπη…

Την ήττα με 3-1 δέχθηκε ο Άρης από την Σπάρτα Πράγας και ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις

Από την αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη για την πρόκριση δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα με τα δύο γκολ των Τσεχων που έκαναν πιο εύκολη την πρόκριση τους με το 3-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι δραματικά με τον Άρη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Μπένγκστον και να δέχεται την ήττα με 3-1 αποχαιρετώντας την Ευρώπη.

Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Άρης αφού μόλις στο 3′ ο kuctha νίκησε από κοντά τον Βάνα. Πριν συνέλθει ο Άρης δέχτηκε και δεύτερο γκολ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των Τσέχων.

Εν συνεχεία το προσπάθησε έχοντας κάποιες ευκαιρίες, όμως η Σπάρτα ήταν πολύ διαβασμένη και αφού προειδοποίησε με δύο κλασσικές ευκαιρίες “κτύπησε” ξανά στο 45′ κάνοντας τρία τα γκολ της με τον Brimancevic που σκόραρε και το δεύτερο γκολ. Πλέον τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον Άρη.

Μέχρι και το 70′ της αναμέτρησης ο Άρης το προσπάθησε χωρίς να κάνει κάτι το αξιόλογο, ενώ ο Βάνα είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις. Ο πρωταθλητής Κύπρου έδειχνε να συμβιβάζεται, αφού το 3-0 δεν έδινε καθόλου ελπίδες.

Η πρώτη τελική για τον Άρη έγινε στο 76′ με τον τερματοφύλακα των Τσέχων να διώχνει σε κόρνερ. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Άρη να σκοράρει το γκολ της τιμής με τον Μπένγκστον στο 84′. Το 33-1ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Άρη πλέον να δίνει όλες του τις δυνάμεις στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Κίτρινες: Μόργκαν / Krejci, Kairinen

Άρης: Βάνα, Καζού, Μουσούντα(46′ Μπρόρσον) Ουρόσεβιτς, Στρούσκι, Ζόκε(65′ Μόργκαν), Γκομίς(65′ Μοντνόρ), Μαγιαμπέλα(76′ Σπόλιαριτς), Κακόριν(84′ Στεπίνσκι), Μπένγκστον, Γιαγκό

Αναπληρωματικοί: Σωφρονίου, Χρυσοστόμου, Μόργκαν, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Μπρόρσον, Μοντνόρ, Μπαμπίκα

 

Σπάρτα Πράγας: Vindahi, Presiado, Kairinen, Kuchta, Birmancevic, Laci, Haraslin, Sorensen, Zeleny, Krejci, Vitic

Αναπληρωματικοί; Vorel, Gomez, Olatunzi, Pavelka, Karabec, Sadilek, Pesek, Vydra, Wiesner, Sevcik, Rynes, Sejk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy