Κώστας Παπαδόπουλος: “Είναι κάπως ευέξαπτος ο Σπιλέφσκι, όμως ήταν λογικό να αντιδράσει όταν τον έβριζαν χυδαία”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Άρη

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα(12/12) στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Τι ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν ήμασταν καλοί, δεν δώσαμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ήταν δίκαιη νίκη της ΑΕΚ. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους παίκτες τα λάθη που έγιναν και κοιτάμε μπροστά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είτε μείον τρεις είτε συν τρεις. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε».

 

Για τον «τελικό» με την Σπάρτα Πράγας: «Είναι καθημερινές οι προπονήσεις. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Είναι δεμένη ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπαίνουμε με τη ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά χωρίς φόβο και με θέληση όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς για να πάρουμε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά. Στην Τσεχία πληγωθήκαμε από το ψηλό παιχνίδι και θέλουμε να τα βελτιώσουμε. Κάθε λάθος σχεδόν πληρώνεται και θα πρέπει να κάνουμε σχεδόν μια τέλεια εμφάνιση. Στην παρθενική μας παρουσία το ότι είμαστε μέσα στο παιχνίδι και διεκδικούμε πράγματα στην τελευταία αγωνιστική, καθιστά την παρουσία μας πετυχημένη».

Για τον Γερμανό διαιτητή του αγώνα: «Καλώς να ορίσει και ευχόμαστε να περάσει απαρατήρητος και να περάσει και ο Άρης».

Για τα αγωνιστικά: «Ευτυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα πέραν του Μποάκι. Από εκεί και πέρα οι Μουσούντα και Μπαμπίκα προπονούνται κανονικά. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος θα απουσιάσει ο Μπέγκστον λόγω καρτών και θα επιστρέψει ο Μόργκαν. Οι Κοκόριν και Κάζου που συμπλήρωσαν κάρτες θα απουσιάσουν με την ΑΕΖ και θα είναι παρών με τη Δόξα»

Για τον κόσμο: «Και στα παιχνίδια πρωταθλήματος και στην Ευρώπη ο Άρης χάρισε ωραίες ποδοσφαιρικές βραδιές. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αλλά και για την Κύπρο. Όσοι επιθυμούν να έρθουν να στηρίξουν τον Άρη, είναι ευπρόσδεκτοι. Θα υπάρχουν περίπου 650 Τσέχοι στο πέταλο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy