Ανόρθωση Μουτταγιάκας: Αήττητη… και ανεβαίνει για τον μεγάλο στόχο

Δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας ετοιμάζονται για ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο

Τα τέσσερα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έφεραν την ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και πλέον φαντάζει όλο και πιο κοντινό το όνειρο της ανόδου.

Αξιοσημείωτο γεγονός η αήττητη της πορεία μέχρι και τις πρώτες 11 αγωνιστικές, αφού μετρά 5 νίκες και 6 ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 19 γκολ, ενώ δέχθηκε 10. Η χρονιά για την ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας κλείνει με δύο ακόμα αγώνες για τη 12η και 13η αγωνιστική, με το ΘΟΙ Αυγόρου εκτός έδρας και την ομάδα της ΑΕΝ εντός έδρας στην εμβόλιμη 13η αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη(20/12).

Ο πρόεδρος της ομάδας Νικόλας Λάμπρου, μαζί με το διοικητικό του συμβούλιο κάνουν ότι είναι δυνατό για να φέρουν εις πέρας τον μεγάλο στόχο, ενώ αναμένεται σημαντική και ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα! Όταν η “κεφαλή” σε μια ομάδα είναι ικανή τότε όλα βαίνουν καλώς!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy