«Προσέφερε ανταλλαγή Σάντσο-Ραφίνια στην Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Για την απόκτηση του Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ισπανικό Sport να αποκαλύπτει ότι πρόσφερε τον Τζέιντον Σάντσο ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια, κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, σύμφωνα με την «Sport»!

Όπως αποκάλυψε το γνωστό ισπανικό Μέσο και αναπαράγουν τα αγγλικά σάιτ, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσέγγισαν τους «μπαλουγκράνα» για χάρη του 26χρονου, προσφέροντας μάλιστα τον Τζέιντον Σάντσο ως έμψυχο αντάλλαγμα!

O 23χρονος Άγγλος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021, όταν άφησε την Ντόρτμουντ για 85 εκατ. ευρώ, ωστόσο έχει έρθει σε ολική ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να… παραγκωνιστεί και να προπονείται μόνος του εδώ και μήνες.

Όλη αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με το πολύ «βαρύ» συμβόλαιο του Σάντσο, αποτελεί «αγκάθι» για τον σύλλογο του Μάντσεστερ, ο οποίος ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί, βλέποντας στο πρόσωπο του Ραφίνια τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Ο Ραφίνια άφησε την Premier League και τη Λιντς για να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, έχοντας έκτοτε πραγματοποιήσει 65 εμφανίσεις με 12 γκολ και 17 ασίστ με τα «μπλαουγκράνα».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy