Απόλλων Κ19: Από το κακό στο χειρότερο…(video)

Αγνοεί τη νίκη εδώ κα εφτά αγωνιστικές...

Μια πολύ κακή πορεία διανύει για περισσσότερο από δύο μήνες τώρα η ομάδα Νέων Κ19 του Απόλλωνα. Εδώ και εφτά αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, ενώ η νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας για το Κύπελλο στις 3 Δεκεμβρίου αποτελέι μια μικρή όαση στο γενικό κακό.

Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ο προπονητής της ομάδας λόγω τιμωρίας δεν είνα στον πάγκο λόγω τιμωρίας, του απομένει να εκτίσει ακόμα μία αγωνιστική, ενώ έχει μετακομίσει στο Κολόσσι όπου είναι βοηθός του Άγγελου Τσολάκη. Τα λάθη που προέκυψαν από την αρχή της προετοιμσίας αλλά και με την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η ομάδα των “γαλάζιων” βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, κάτι που απεύχονται όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς, μετρώντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, έχοντας σκοράρει 12 γκολ, ενώ δέχθηκε 16.

Στον πρόσφατο αγώνα με την Ανόρθωση αν και προηγήθηκε εντούτοις δέχθηκε την ανατροπή, κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά πάλι δέχθηκε την ήττα με 3-2. Επόμενος αγώνας το Σάββατο εντός έδρας με την Αγία Νάπα, αγώνας που πρέπει να κερδηθεί όπωσδήποτε γιατί αλλιώς η ομάδα θα έχει πρόβλημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα με την Ανόρθωση:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy